Reactie plaatsen

Reacties

Patricia Helmers
3 jaar geleden

Per toeval op Petra haar site terechtgekomen. Wat een mooie kettingen van edelsteen! Eerst de labradoriet ketting besteld,die was in het echt zo mooi dat ik een paar dagen later toch ook de rozenkwarts ketting heb besteld. Die kreeg ik maar niet uit m'n hoofd. Snel verstuurd en goed verpakt. Vriendelijke communicatie. Erg bedankt Petra.

Harriet Teeuw
3 jaar geleden

De oorhangers zijn prachtig! Supersnelle bezorging en feestelijk verpakt. Echt een mooi cadeau voor mezelf Heel blij mee! Hartelijk dank.

Hannah
3 jaar geleden

Gisteren mijn oorbellen ontvangen en als verrassing zat er ook nog een armband als bonus bij.Feestelijk verpakt,vriendelijk communicatie,ronduit een topadres!Bedankt Petra!

Lieke
3 jaar geleden

Ik heb prachtige sieraden van Petra ontvangen. Na het bestellen bleek dat één van de oorbellen die ik besteld had niet meer op voorraad was. Petra heeft me dezelfde dag nog gebeld om te vragen wat ik de prettigste oplossing vond en mijn complete bestelling was alsnog twee dagen later binnen. Hele fijne service en mooie kwaliteit sieraden!
Bedankt Petra!

Miranda van Oers
4 jaar geleden

Supermooie ketting Purple fantasy aangekocht en snelle levering! Goed verpakt en leuk armbandje erbij cadeau gekregen. Superblij met mijn aankoop.

Margot Krijnen
8 jaar geleden

Mooi élégance natuurlijk kunstzinnig prachtig sieraad.
Ik geniet hiervan en koraal geeft mij kracht.
mooi afgewerkt met ik wil niet anders meer...met magnetisch slot...erg handig. Ga zo door!

Wil Katinas
8 jaar geleden

Ik heb genoten van de ontwerpen. Ik vind ze ronduit prachtig, en ik zie echt jouw kunstzinnigheid in de ontwerpen terug. Origineel en prachtig in balans. Je laat hierdoor de schoonheid van de natuur tot zijn recht komen.
Dank je wel Petra!

Anne Vellinga
8 jaar geleden

Je site gevonden en met plezier bekeken. Wat gebruik je mooi materiaal, heel dicht bij de natuur, hou ik van. En je verwerkt het ook zo mooi! Ik zie dat je ook geregeld op brocantes te vinden bent, dat houd ik in de gaten, kan ik je eens ontmoeten en iets passen! Lieve groet, Anne

Sandra
8 jaar geleden

De site is mooi! Ik kijk uit naar je nieuwe ontwikkelingen. Je weet wel waar we het laatst over hadden.