Wat leuk dat u een bezoekje aan mijn website brengt!

Hoe het begon....

In 2013 startte ik met mijn bedrijfje "Ona Luna Creations" en stond ik voornamelijk met kleding op de braderie. Ter uitbreiding van mijn aanbod maakte ik daarbij enige sieraden zoals colliers, armbanden en oorhangers. De sieraden vielen bij iedereen zo goed in de smaak dat ik besloot mij hier meer op te gaan richten. Hierbij gaat mijn voorkeur uit naar het verwerken van natuurlijke materialen met hun specifieke eigenschappen.

De website wordt regelmatig aangevuld met nieuwe colliers. Naast de mogelijkheid tot koop van mijn sieraden heeft de site ook een representatieve functie voor kunstexposities. Gedurende het hele jaar vindt u mij regelmatig bij verschillende art fairs. Uiteraard kunnen belangstellenden die graag direct bij mij willen kopen hier ook terecht. 

Een deel van mijn sieraden zijn te koop in de winkel 'Zus en Zo Kado' wijk 10-12 op Urk. Eenmaal gearriveerd in dit bijzondere dorp dan is een bezoekje aan deze winkel zeker de moeite waard. De naam Ona Luna Creations is de geregistreerde bedrijfsnaam bij de KvK.

Veel plezier op onze website!

Groetjes,

Petra 

Ona Luna Creations

 

email: onalunacreations@yahoo.com

Tel.nr.: 06 22498438 (& whatsapp)